Activeer CoCarCo voor uw event

Vul het onderstaande formulier in of stuur uw event uitnodiging naar automatic@CoCarCo.com en uw event wordt automatisch aangemaakt. U ontvangt na aanmelding een link via de email om uw event te beheren.


Persoonlijk contact

Wilt u meer weten of namens een bedrijf CoCarCo activeren, dan kunt u telefonsche contact opnemen met Sales:


Arne Kaas
info@cocarco.com
+316 46210541

FAQ - Veel gestelde vragen

Hoe werkt CoCarCo?

Via een event link vraagt CoCarCo van waar je vertrekt naar het event en probeert u van te voren te matchen aan een andere bezoeker van hetzelfde event, die ongeveer dezelfde route rijdt. U ontvangt (meestal 24 uur) van te voren een match via de email. Op deze manier wordt carpoolen wel heel gemakkelijk gemaakt.

Waarom CoCarCo carpoolen?

Carpoolen bespaart brandstof en dus kosten, daarnaast is samen reizen gezellig en goed voor je netwerk. Voor event organisatoren bespaart het parkeerplaatsen en helpt het uw bezoekers goedkoper, duurzamer en veiliger te reizen.

Wat kost CoCarCo?

CoCarCo activeren voor uw event is gratis voor particulieren tot 50 deelnemers. Voor €100 verzorgen wij tijdens de beta fase versie elk event met volledige service. Wij automatiseren CoCarCo steeds verder, waardoor we de kosten in de toekomst waarschijnlijk gaan verlagen.

Wie maakte CoCarCo?

Arne Kaas - Iemand die carpoolen gemakkelijker wil maken en bekender onder een breed publiek. Arne gelooft dat door carpoolen aan events te koppelen de drempel om mee te doen verlaagd wordt.

Uitschrijven

Misschien heeft iemand jouw informatie in ons systeem geupload en ben je hier niet blij mee. Door in het onderstaande veld jouw email adres in te vullen worden al jouw gegevens uit onze database verwijderd en word je niet meer benaderd door ons systeem.